Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20€ εντός λεκανοπεδίου Αττικής, μέσα σε 72 ώρες

Όροι Χρήσης

 

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε με τους εξής τρόπους:

Α) Με μετρητά κατά την παράδοση της παραγγελίας σας

Β) Με online πληρωμή μέσω κάρτας

Γ) Με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

Εθνική τράπεζα GR8801106720000067200204005

Δικαιούχος: Καρβελάς Ιωάννης

Δεχόμαστε όλες τις χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες: Visa, Mastercard, Maestro, American Express και Diners

 

Όροι Χρήσης

Η επιχείρηση «Καρβελάς Ιωάννης» με τον διακριτικό τίτλο «Carvel» δραστηριοποιείται ηλεκτρονικά προκειμένου να εμπορεύεται προϊόντα με βάση το αβοκάντο Κρήτης και να ενημερώνει το κοινό σχετικά με δραστηριότητες, προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει.

Με την περιήγησή του στην ιστοσελίδα μας www.carvelavocado.gr, ή/και την μέσω αυτής χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, ο επισκέπτης αποδέχεται ρητά τους εν λόγω όρους.

Η επιχείρηση μπορεί, οποτεδήποτε κριθεί απαραίτητο να τροποποιήσει/ενημερώσει τους παρόντες όρους χρήσης και γενικότερα το περιεχόμενο της ιστοσελίδας της, με έναρξη της ισχύος της εκάστοτε τροποποίησης από τη στιγμή που θα αναρτηθεί σε αυτήν.

Α) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Κάθε είδους εικόνα, γραφικό, απεικόνιση, εμπορικό σήμα, διακριτικός τίτλος, συνταγή, κείμενο, λογισμικό ή αρχείο στην ιστοσελίδα www.carvelavocado.gr αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης «Καρβελάς Ιωάννης» και των συνεργατών/προμηθευτών της και διέπεται από το Εθνικό, Ευρωπαϊκό και Διεθνές δίκαιο περί Πνεματικής Ιδιοκτησίας. Κατά συνέπεια, κάθε είδους αντιγραφή, αναπαραγωγή, έκδοση, πώληση, μετάφραση, αποθήκευση, διανομή και χρήση του εν λόγω υλικού, τμηματικά ή συνολικά, απαγορεύονται χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεσή μας, ή του εκάστοτε δικαιούχου-συνεργάτη μας.

Β) ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΧΡΗΣΤΗ

Δικαίωμα στην χρήση του ιστότοπού μας έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο και το ίδιο φέρει την αποκλειστική ευθύνη των στοιχείων που δηλώνονται κατά την δημιουργία λογαριασμού, την αγορά ως επισκέπτη και την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Στην περίπτωση όπου διαπιστώσουμε αναλήθειες των στοιχείων που δηλώνονται διατηρούμε το διακαίωμα να ακυρώσουμε τον λογαριασμό σας. Κατά τις αγορές σας και γενικότερα κατά την περιήγηση σας στον ιστότοπο οφείλετε να συμμορφώνεστε με τους εν λόγω όρους και να απέχετε από οποιαδήποτε αθέμιτη, καταχρηστική ή παράνομη πρακτική.

Γ) ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

Η επιχείρησή μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την συνεχή επικαιροποίηση του ιστοτόπου της, την διαθεσιμότητά της, την πληρότητα του περιεχομένου και την αλήθεια και εγγυρότητα των πληροφοριών που παρέχει στον χρήστη και αποτρέπει με κάθε τρόπο ηλεκτρονικές επιθέσεις και κακόβουλο λογισμικό. Σε περίπτωση όπου κριθεί απαραίτητο, διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε ολικώς ή μερικώς τη διαθεσιμότητα του ιστότοπού μας. Οποιαδήποτε ζημία προκληθεί στον χρήστη από την διακοπή αυτή της διαθεσιμότητας ή των υπηρεσιών μας – ακόμη και για λόγους αμέλειας – η επιχείρηση δεν φέρει καμία ευθύνη, δεδομένου δε της υποχρέωσης του ίδιου να προστατευθεί με κάθε πρόσφορο μέσο.

Δ) ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΤΡΙΤΩΝ (links)

Στον διαδικτυακό μας ιστότοπο ενδεχομένως να περιλαμβάνονται σύνδεσμοι που δρομολογούν τον χρήστη σε προϊόντα, υπηρεσίες ή ιστότοπους τρίτων. Η επιχείρησή μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για την διαθεσιμότητα, την εγγυρότητα, την αλήθεια του περιεχομένου, τους όρους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και ασφάλειας των συναλλαγών ακόμα και σε περίπτωση που ο χρήστης ζημιωθεί από την εν λόγω επίσκεψή του σε αυτούς.

Ε) ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι Όροι χρήσης που προαναφέρθηκαν διέπονται από τις διατάξεις την εθνικής και κοινοτικής νομοθεσίας. Σε περίπτωση διαφοράς με βάση τους όρους αυτούς η επιχείρηση θα καταβάλλει καλόπιστα προσπάθεια εξώδικης επίλυσης, σε διαφορετική περίπτωση αρμόδια κρίνονται τα Δικαστήρια Αθηνών. Τυχόν μη άσκηση των δικαιωμάτων μας εκ των παρόντων δεν συνεπάγεται παραίτηση από αυτά. Για οποιαδήποτε πληροφορία επί των παρόντων όρων ή του γενικότερου περιεχομένου του ιστοτόπου μας μπορείτε να μας στείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση carvelavocado@gmail.com.Πολιτική απορρήτου

Α) ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η πολιτική απορρήτου της επιχείρησης «Καρβελάς Ιωάννης» με τον διακριτικό τίτλο «Carvel» έχει ως σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών/χρηστών την ιστοσελίδας της www.carvelavocado.gr σχετικά με τον τρόπο που επεξεργάζεται τα προσωπικά τους δεδομένα τόσο κατά την περιήγηση στον ιστότοπο όσο και κατά την πραγματοποίηση αγορών από αυτόν. Η παρούσα πολιτική δύναται να τροποιείται/ενημερώνεται οποτεδήποτε από την επιχείρηση και η εκάστοτε τροποποίηση ισχύει από την στιγμή που θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα.

Β) ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

i. ΟΡΙΣΜΟΙ

 • ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Οι άμεσες ή έμμεσες πληροφορίες που μπορούν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου

 • ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Οποιαδήποτε ενέργεια σχετίζεται με την διαχείριση των προσωπικών δεδομένων όπως η συλλογή, οργάνωση, καταχώρηση, καταστροφή, χειρισμός, αποθήκευση, πρόσβαση, κοινοποίηση, μεταφορά

 • ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η επιχείρηση «Καρβελάς Ιωάννης» η οποία καθορίζει τον τρόπο και τον σκοπό επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων

 • Ο ΕΚΤΕΛΩΝ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ: Φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια αρχή ή φορέας που επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του αρμόδιου επεξεργασίας

 • ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: Φυσικό ή νομικό πρόσωπο, δημόσια υπηρεσία ή αρχή ή άλλος φορέας στον οποίον κοινολογούνται τα προσωπικά δεδομένα

ii. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

Σύμφωνα με τον κανονισμό Ε.Ε. 2016/679 και τους νόμους 4624/2019, 3471/2006 αλλά και των αποφάσεων της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα επεξεργαζόμαστε μόνο τα απαραίτητα για την εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας δεδομένα τα οποία μας κοινοποιείτε, είτε για εκτέλεση συναλλαγών, είτε στη βάση υποχρέωσής μας εκ του νόμου, είτε – όπου απαιτείται - με τη συναίνεσή σας.

Συγκεκριμένα, κατά τη διενέργεια αγορών σας από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και προκειμένου αυτές να εκτελούνται άρτια και με ασφάλεια, συλλέγουμε:

 • Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας, σχόλια ή οδηγίες σας για την υποβολή της παραγγελίας, την ολοκλήρωση των αγορών και την παράδοση των προϊόντων

 • ΑΦΜ, ΔΟΥ και έδρα, όπου απαιτείται έκδοση τιμολογίου

 • Το ιστορικό των παραγγελιών σας και τη συλλογή «Αγαπημένα» αποκλειστικά για την ευκολότερη διενέργεια τυχόν επόμενων αγορών σας, ή υπό τον όρο ότι έχετε δώσει τη ρητή συναινεσή σας για τη διενέργεια προωθητικών ενεργειών (newsletter) και αποστολή διαφημιστικού υλικού

Διευκρινίζουμε ότι οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.carvelavocado.gr με χρήση κάρτας, τα προσωπικά σας στοιχεία αλλά και αυτά της κάρτας υπόκεινται σε επεξεργασία σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον, με εφαρμογή κάθε κατάλληλου τεχνικού και οργανωτικού μέτρου.

Επίσης, κατά την πρόσβαση και την περιήγησή σας στον ιστότοπο συλλέγονται αυτόματα δεδομένα σύνδεσης και πληροφορίες σχετικές με την περιήγησή σας, οι οποίες είναι μη εξατομικευμένες.

iii. ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεν επεξεργαζόμαστε παρά τα απολύτως απαραίτητα προσωπικά δεδομένα σας:

 • για την άρτια εκπλήρωση της συναλλαγής, από την υποβολή της παραγγελίας μέχρι την παράδοση των προϊόντων σε εσάς

 • προς συμμόρφωση σε νομική υποχρέωσή μας όπως πχ. τήρηση ΑΦΜ για έκδοση παραστατικού

 • στην νόμιμη βάση της ρητής σας συναίνεσης, για αποστολή newsletter και διαφημιστικού υλικού

 • σε περίπτωση όπου συντρέχει έννομο συμφέρον μας στο πλαίσιο της μεταξύ μας συναλλαγής όπως πχ ζητήματα εξυπηρέτησης πελατών, φόρμα επικοινωνίας

iv. ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ

Τα δεδομένα σας επεξεργάζονται από ειδικά εξουσιοδοτημένα και εκπαιδευμένα πρόσωπα με σεβασμό και δέσμευση στις αρχές της ιδιωτικότητας και του απορρήτου. Η χρονική διάρκεια επεξεργασίας των δεδομένων σας εξαρτάται από τον χρονικό ορίζοντα που απαιτεί η εκπλήρωση του εκάστοτε σκοπού επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης και της τυχόν εκ του νόμου υποχρέωσής μας για τήρηση αρχείων. Εξαρτάται επίσης από τις διατάξεις του νόμου περί παραγραφής και από το χρονικό διάστημα που είστε ενεργός χρήστης της ιστοσελίδας μας με ανώτατο όριο τους δώδεκα (12) μήνες από την τελευταία σας δραστηριότητα σε αυτή.

Μονάχα στην περίπτωση όπου απαιτηθεί επίλυση τυχόν διαφορών, εξώδικων ή μη, δύναται η επιχείρηση να διατηρήσει τα δεδομένα σας πάντοτε υπό το πρίσμα των αρχών της διαφάνειας, της ασφάλειας και του νομικά επιτρεπτού.

v. ΤΟΠΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων χρησιμοποιούμε προστατευμένα περιβάλλοντα αποθήκευσης και ασφαλούς λειτουργίας, ελέγχους και περιορισμούς στην πρόσβαση. Ο διαδικτυακός μας ιστότοπος διαθέτει πιστοποιητικό ασφαλείας SSL πρωτόκολλο 2048bit το οποίο διασφαλίζει το απαραβίαστο των δεδομένων σας. Τα δεδομένα αποθηκεύονται με ασφάλεια στους διακοσμητές της επιχείρησης ή/και των συνεργατών της οι οποίοι παρέχουν υπηρεσίες φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης στον παρόν διαδικτυακό ιστότοπο κατά τους όρους της παρ. VI και σε ορισμένες περιπτώσεις (πχ. παραστατικά) σε φυσικό αρχείο με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας εντός των εγκαταστάσεών μας.

Στον διαδικτυακό μας ιστότοπο ενδέχεται να υπάρχουν σύνδεσμοι τρίτων (links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους. Την αποκλειστική ευθύνη των δεδομένων σας σε αυτούς τους ιστότοπους αναλαμβάνουν τρίτοι φορείς κι όχι η επιχείρηση “Carvel”, ακόμα και σε περίπτωση ζημίας του επισκέπτη κατά την περιήγησή του σε αυτούς.

vi. ΔΙΑΒΙΒΑΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Για τη διενέργεια των συναλλαγών σας στον ιστότοπό μας αλλά και την παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας και τεχνικής υποστήριξης, ενδέχεται να κοινοποιήσουμε προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτα μέρη με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους αυστηρούς κανόνες ασφάλειας των δεδομένων σας και δεν εκτελούν οποιαδήποτε επεξεργασία σε αυτά πέραν από αυτή του σκοπού της διαβίβασης. Στην εν λόγω περίπτωση, οι αποδέκτες έχουν πρόσβαση μόνο σε δεδομένα απαραίτητα για την εκπλήρωση των έναντι ημών υποχρεώσεών τους. Σε καμία περίπτωση, η επιχείρησή μας δεν διαθέτει προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους μη αρμοδίους για την εκτέλεση οποιασδήποτε επεξεργασίας σε αυτά, χωρίς την αρχική συγκατάθεσή σας. Εξαιρούνται της συγκατάθεσης αυτής δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές, κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τα όσα ορίζει η νομοθεσία.

vii. ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ

Τα νόμιμα δικαιώματά σας στο πλαίσιο της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων ειναι τα εξής:

 • Ενημέρωση για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σας

 • Πρόσβαση για να ενημερωθείτε για το ποιά δεδομένα σας χρησιμοποιούνται, με ποιόν τρόπο, για ποιόν σκοπό αλλά και που ενδεχομένως διαβιβάζονται

 • Διόρθωση τυχόν λαθών ή ανακριβειών στις προσωπικές σας πληροφορίες

 • Διαγραφή στην περίπτωση όπου τα δεδομένα δεν είναι πλέον απαραίτητα για επεξεργασία. Διατηρούμε το δικαίωμα μη διαγραφής σε περιπτώσεις όπου εμπλέκονται νομικές διαφορές ή νομικές υποχρεώσεις

 • Περιορισμός της επεξεργασίας στις περιπτώσεις όπου τα δεδομένα θεωρούνται ανακριβή ή επεξεργάζονται παράνομα, κατόπιν αιτήματος του χρήστη/επισκέπτη και εφόσον ο ίδιος δεν επιθυμεί την διαγραφή τους

 • Εναντίωση στην επεξεργασία, στην περίπτωση όπου αυτή εκτελείται στο πλαίσιο εκπλήρωσης καθήκοντος δημοσίου συμφέροντος ή για σκοπούς έννομου συμφέροντος του υπεύθυνου επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ (για απευθείας εμπορική προώθηση) και της αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου τα δεδομένα απαιτούνται για την εκπλήρωση κάποιας νομικής μας υποχρέωσης ή την επίλυση νομικών διαφορών

 • Φορητότητα των δεδομένων σας, προκειμένου να λάβετε τα δεδομένα που μας έχετε παραχωρήσει σε δομημένη και αναγνώσιμη - από μηχανήματα - μορφή

 • Ανάκληση της προηγηθείσας συγκατάθεσής σας στην επεξεργασία των δεδομένων σας, χωρίς να επηρεάζεται η νομιμότητα της επεξεργασίας μέχρι το χρονικόσημείο όπου αιτηθήκατε την ανάκληση

Γ) ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

i. Τι είναι τα Cookies;

Κατά την περιήγηση και την χρήση της ιστοσελίδας μας συλλέγουμε με αυτόματο τρόπο δεδομένα σύνδεσης και πληροφορίες σχετικές με την περιηγησή σας (διεύθυνση IP, πάροχος, αναγνώριση browser κλπ). Οι πληροφορίες αυτές σπάνια περιέχουν στοιχεία της ταυτότητάς σας και είναι μη εξατομικευμένες. Τα Cookies είναι αρχεία κειμένου τα οποία εγκαθίστανται στην συσκευή σας μέσω του προγμάμματος περιήγησης κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα. Αυτά βελτιώνουν τη λειτουργικότητα και την εμπειρία του χρήστη κατά την περιήγηση και εφόσον το επιλέξει ο ίδιος, απομνημονεύουν τις προτιμήσεις του.

ii. Επιλογές χρήστη

Τα προγράμματα περιήγησης (browser) σας δίνουν τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τα αρχεία cookies από το μενού τους («Help/Tools/Edit»). Έχετε τη δυνατότητα, εάν το επιθυμείτε, να αποκλείσετε μέσω ρυθμίσεων του browser σας την αποθήκευση αρχείων cookies στην συσκευή με την οποία συνδέεστε στην ιστοσελίδα μας. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε εσείς ποιά cookies θέλετε να αποθηκευτούν. Βεβαίως, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο αποκλεισμός ορισμένων cookies δύναται να επηρεάσει την εμπειρία της περιήγησης αλλά και τη χρήση των υπηρεσιών μας.

iii. Κατηγορίες cookies

 • Απαραίτητα cookies: Είναι τα απολύτως αναγκαία για τη λειτουργία του ιστότοπου. Μπορείτε εάν το επιθυμείτε να ρυθμίσετε το browser ώστε να σας ειδοποιεί για αυτά ή να τα αποκλείει, με το ενδεχόμενο ορισμένα τμήματα του ιστότοπου να μην λειτουργούν

 • Λειτουργικά cookies: Επιτρέπουν την εξατομίκευση και την παροχή βελτιωμένων λειτουργιών όπως πχ. Chat with us. Μπορούμε να τα ορίσουμε οι ίδιοι ή συνεργαζόμενοι με εμάς πάροχοι. Εάν δεν επιτραπεί η ενεργοποίησή τους ορισμένες ή όλες από αυτές τις λειτουργίες πιθανόν να μην λειτουργούν σωστά

 • Στοχευμένα cookies: Τα συγκεκριμένα cookies ρυθμίζονται από συνεργάτες μας - για διαφημιστικούς σκοπούς - μέσω του ιστότοπού μας. Εφόσον επιλεγούν, οι συνεγάτες μας τα χρησιμοποιούν για τη δημιουργία προφίλ με ενδιαφέροντά σας αλλά και για την εμφάνιση διαφημίσεων σε άλλες διαδικτυακές τοποθεσίες. Τα cookies αυτά αναγνωρίζουν πολύ αποτελεσματικά τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησής σας κι εφόσον δεν τα επιλέξετε δεν θα λαμβάνετε στοχευμένες διαφημίσεις μας σε διαφορετικούς ιστότοπους

 • Cookies απόδοσης: Με τα συγκεκριμένα cookies μας δίνεται η δυνατότητα να γνωρίζουμε την επισκεψιμότητα του ιστοτόπου μας με απώτερο σκοπό τη βελτίωση της απόδοσής του. Με τη χρήση αυτών γνωρίζουμε ποιές σελίδες είναι περισσότερο δημοφιλείς, ποιός είναι ο χρόνος παραμονής του χρήστη στην ιστοσελίδα μας αλλά και τον τρόπο που ο ίδιος αλληλεπιδρά σε αυτήν. Οι πληροφορίες αυτές είναι συγκεντρωτικές και συνεπώς ανώνυμες κι εάν δεν επιτρέψετε την αποδοχή της δεν θα γνωρίζουμε πότε έχετε επισκεφθεί την ιστοσελίδα μας.

Η Πολιτική Cookies αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της Πολιτικής Απορρήτου και των Όρων Χρήσης της επιχείρησης «Carvel» και δύναται να τροποποιηθεί οποτεδήποτε, έχουσα ισχύ από την ανάρτηση της εκάστοτε τροποποίησης.

 

 

Special Offers For Subscribers

Newsletter

Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.
© 2022 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Lorem Ipsum