Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20€ εντός λεκανοπεδίου Αττικής, μέσα σε 72 ώρες

Σχετικά με εμάς

 - Σχετικά με εμάς 1

 

Η σχέση μας με το Κρητικό αβοκάντο ξεκίνησε στις αρχές του 2016 όταν μέσω της μεταπτυχιακής του διατριβής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας ο τότε φοιτητής και νυν ιδρυτής της επιχείρησης Ιωάννης Καρβελάς μελέτησε τις εμπορικές προοπτικές του φρούτου και ανέπτυξε το δικό του επιχειρηματικό σχέδιο. Σύντομα η σχέση αυτή μετατράπηκε σε πάθος και η διατριβή υλοποιήθηκε στην πράξη.

 

Σήμερα η επιχείρηση καλλιεργεί βιολογικά αβοκάντο, μάνγκο, passion fruit και dragon fruit στην πιο εύφορη πεδιάδα της Ευρώπης, στον κάμπο της Μεσσαράς στο Ηράκλειο της Κρήτης δίπλα στο Λιβυκό πέλαγος. Τα φρούτα συλλέγονται, συσκευάζονται και διανέμονται απευθείας στον καταναλωτή από εμάς γεγονός που μας επιτρέπει να διασφαλίζουμε την τυποποίηση και την άριστη ποιότητά τους. Παράλληλα, διαθέτουμε τα αγαπημένα μας φρούτα και σε συσκευασίες όπως guacamole, snacks, dressings και dips χάρη στη συνεργασία μας με την εταιρία Avoel, μια καινοτόμα επιχείρηση από τα Χανιά που παράγει όλα τα παραπάνω από αγνό φρέσκο Κρητικό αβοκάντο. Τέλος, σας προτείνουμε τη σειρά φυτικών καλλυντικών της Lappa Avocado από το Ρέθυμνο που παράγονται από βιολογικό έλαιο αβοκάντο.

 

Σας προσκαλούμε να δοκιμάσετε τα προϊόντα της Κρητικής γης που πρωτοπορούν παγκόσμια σε γεύσεις και αποτελούν την επιτομή της υγειούς μεσογειακής διατροφής.

 

Special Offers For Subscribers

Newsletter

Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.
© 2022 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Lorem Ipsum