ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αλείφουμε την τσιαπάτα με AVOCADO SAUCE, προσθέτουμε τα ψητά λαχανικά με τα φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.
ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ / ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ
ΥΛΙΚΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ Αλείφουμε την τορτίγια με AVOCADO SAUCE, προσθέτουμε τα φύλλα σπανάκι, τα τοματίνια και το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.
ΥΛΙΚΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΣΟΛΟΜΟΥ Αλείφουμε την τορτίγια με AVOCADO SAUCE, προσθέτουμε τα φύλλα σπανάκι, τα τοματίνια και τον σολομό και πασπαλίζουμε με άνηθο.
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Περιχύνουμε με AVOCADO SAUCE και πασπαλίζουμε με το ψιλοκκομένο κρεμμυδάκι, τα τοματίνια και τον άνηθο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε το γιαούρτι στο μπλέντερ, προσθέτουμε AVOCADO SAUCE, μέλι θυμαρίσιο και χτυπάμε για 60’’. Βάζουμε το μείγμα στο ταρτάκι και προσθέτουμε το βύσσινο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Κάνουμε σκόνη τα μπισκότα και ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε τη βάση με την αμμώδη υφή σε ένα τσέρκι και τοποθετούμε στο ψυγείο. Χτυπάμε όλα τα υλικά της κρέμας με ένα μίξερ χειρός, προσθέτουμε την AVOCADO SAUCE, τον χυμό lime και ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.
ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝΟ
ΥΛΙΚΑ Zυμαρικά βρασμένα και στραγγισμένα / Τοματίνια / flakes παρμεζάνας / Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι / Άνηθος / Τόνος σε νέρο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν, προσθέτουμε τον τόνο, περιχύνουμε με AVOCADO DRESSING και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τα τοματίνια, τον άνηθο και τα flakes παρμεζάνας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Τοποθετούμε στο μπολ τη ρόκα, το σπανάκι και τα τοματίνια. Περιχύνουμε με AVOCADO DRESSING, λεμόνι ή λάιμ και ελάχιστο μέλι και προσθέτουμε την κινόα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Ανοίγουμε μια πίτα κυπριακή, προσθέτουμε τα φύλλα πατζαριού, το σπάνκι και τη βαλεριάνα και περιχύνουμε με AVOCADO DRESSING. Τέλος απλώνουμε το σόγια κεμπάμπ και τα μπαχαρικά.
Special Offers For Subscribers
Newsletter
Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.