Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 20€ εντός λεκανοπεδίου Αττικής, μέσα σε 72 ώρες

Συνταγές

VEGAN CIABATTA SANDWICH

ΥΛΙΚΑ
Τσιαπάτα μεσογειακή / Φέτες μελιτζάνα ψητή / Φέτες κολοκύθι ψητό / Φέτες καρότο ψητό / AVOCADO SAUCE / Φύλλα ρόκας.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε την τσιαπάτα με AVOCADO SAUCE, προσθέτουμε τα ψητά λαχανικά με τα φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.

 

 - Συνταγές 1


ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ / ΤΟΡΤΙΓΙΑ ΣΟΛΟΜΟΥ


ΥΛΙΚΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ

Αλείφουμε την τορτίγια με AVOCADO SAUCE, προσθέτουμε τα φύλλα σπανάκι, τα τοματίνια και το κοτόπουλο και πασπαλίζουμε με μαϊντανό.

ΥΛΙΚΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΡΤΙΓΙΑΣ ΣΟΛΟΜΟΥ
Αλείφουμε την τορτίγια με AVOCADO SAUCE, προσθέτουμε τα φύλλα σπανάκι, τα τοματίνια και τον σολομό και πασπαλίζουμε με άνηθο.

 

 - Συνταγές 2


MΑΥΡΗ ΜΠΑΓΚΕΤΑ ΟΛΙΚΗΣ


ΥΛΙΚΑ

Σύγκλινο Κρήτης / Φύλλα ρόκας / Βαλεριάνα / Κρέμα τυρί τύπου Philadelphia.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αλείφουμε την μπαγκέτα με το τυρί, προσθέτουμε το σύγκλινο, τα φύλλα ρόκας-βαλεριάνας και την AVOCADO SAUCE

 - Συνταγές 3


ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ

 

ΥΛΙΚΑ
Βραστό παντζάρι σε κύβους / Γαρίδα σοταρισμένη με κρεμμυδάκι, τοματίνι και άνηθο, σβησμένη με τσικουδιά / AVOCADO SAUCE / Φυτική κρέμα τυρί / Τοματίνια βραστά.


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε το παντζάρι στο τσέρκι, προσθέτουμε το τυρί κρέμα, τις γαρίδες και AVOCADO SAUCE. Πασπαλίζουμε με άνηθο.

 - Συνταγές 4


ΖΥΜΑΡΙΚΑ VEGAN


ΥΛΙΚΑ

Ζυμαρικά βρασμένα και στραγγισμένα / Τοματίνια / Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι / Άνηθος

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Περιχύνουμε με AVOCADO SAUCE και πασπαλίζουμε με το ψιλοκκομένο κρεμμυδάκι, τα τοματίνια και τον άνηθο.

 - Συνταγές 5


ΓΛΥΚΟ ΚΕΡΑΣΜΑ


ΥΛΙΚΑ
Ταρτάκι / Γιαούρτι / Μέλι θυμαρίσιο / Βύσσινο / AVOCADO SAUCE


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε το γιαούρτι στο μπλέντερ, προσθέτουμε AVOCADO SAUCE, μέλι θυμαρίσιο και χτυπάμε για 60’’. Βάζουμε το μείγμα στο ταρτάκι και προσθέτουμε το βύσσινο.

 - Συνταγές 6


SMOOTHIE BOWL


ΥΛΙΚΑ

AVOCADO SAUCE / Μάνγκο / Σπανάκι / Γάλα / Μπανάνα σε φέτες


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε την AVOCADO SAUCE, το μάνγκο, το σπανάκι, το γάλα, τις φέτες μπανάνας και το μέλι σε μπλέντερ και χτυπάμε με λίγο πάγο.

 - Συνταγές 7


VEGAN BANANA SMOOTHIE


ΥΛΙΚΑ

AVOCADO SAUCE / Μπανάνα / Γάλα καρύδας / Zάχαρη ή Μέλι / Κανέλα / Βανίλια / Λίγο αλάτι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε όλα τα υλικά μέσα στο μπλέντερ και χτυπάμε με γάλα και λίγο πάγο.

 - Συνταγές 8


AVOCADO CHEESECAKE


ΥΛΙΚΑ

250 γρ. μπισκότα τύπου digestive / 100 γρ. ανάλατο βούτυρο λιωμένο / 100 γρ. τυρί κρέμα / 200 ml κρέμα γάλακτος / 100 γρ. ζάχαρη άχνη / AVOCADO SAUCE / lime


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Κάνουμε σκόνη τα μπισκότα και ανακατεύουμε με το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε τη βάση με την αμμώδη υφή σε ένα τσέρκι και τοποθετούμε στο ψυγείο. Χτυπάμε όλα τα υλικά της κρέμας με ένα μίξερ χειρός, προσθέτουμε την AVOCADO SAUCE, τον χυμό lime και ρίχνουμε την κρέμα πάνω από τη βάση. Αφήνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 3 ώρες.

 - Συνταγές 9


ΣΑΛΑΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΩΝ ΜΕ ΤΟΝΟ


ΥΛΙΚΑ
Zυμαρικά βρασμένα και στραγγισμένα / Τοματίνια / flakes παρμεζάνας / Ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι / Άνηθος / Τόνος σε νέρο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βράζουμε τα ζυμαρικά και τα αφήνουμε να κρυώσουν, προσθέτουμε τον τόνο, περιχύνουμε με AVOCADO DRESSING και πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, τα τοματίνια, τον άνηθο και τα flakes
παρμεζάνας.

 - Συνταγές 10


VEGAN ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΙΝΟΑ


ΥΛΙΚΑ

AVOCADO DRESSING / Κινόα λευκή / Τοματίνια / Ρόκα / Σπανάκι baby / Λεμόνι ή Lime / Μέλι θυμαρίσιο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Τοποθετούμε στο μπολ τη ρόκα, το σπανάκι και τα τοματίνια. Περιχύνουμε με AVOCADO DRESSING, λεμόνι ή λάιμ και ελάχιστο μέλι και προσθέτουμε την κινόα.

 - Συνταγές 11


VEGAN ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΕΜΠΑΜΠ


ΥΛΙΚΑ

Σόγια Κεμπάμπ / Φύλλα βαλεριάνας / Φύλλα Πατζαριού / Φύλλα σπανάκι / Μπαχαρικά της αρεσκείας σας


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανοίγουμε μια πίτα κυπριακή, προσθέτουμε τα φύλλα πατζαριού, το σπάνκι και τη βαλεριάνα και περιχύνουμε με AVOCADO DRESSING. Τέλος απλώνουμε το σόγια κεμπάμπ και τα μπαχαρικά.

 

 - Συνταγές 12

 

Special Offers For Subscribers

Newsletter

Subscribe to our newsletters now and stay up-to-date.
© 2024 | All Rights Reserved | Powered by PROTOCOL
Lorem Ipsum